zondag 13 juli 2014

WK top 5 knapste spelers!

Vanavond alweer de laatste wedstrijd van het WK  voetbal! Ach wat zal ik het missen en wat jammer dat Nederland de finale niet heeft gehaald! Maar ik heb wel genoten =]! Die pinguin duik van Van Persie was toch echt geniaal. En al die voetballers bekijken was toch ook geen straf ;)! De ene knappe voetballer na de andere kwam voorbij! Kwijl kwijl kwijl!
Ach ik heb genoten en het was zo gezellig met iedereen die vol enthousiasme keek =]! Ben trots op Nederland met de 3e plaats. Al hadden we het zeker verdiend in de finale te staan! Anyways, zoals ik al zei allemaal knappe spelers en waarom zou ik dan toch niet mijn top 5 knapste spelers van dit WK even laten zien <3! Dit zijn ze dan:


1. Arturo Vidal (Chili).
Hot as Chili oeh la la <3! Het team van Chili viel gelijk op met al die knappe spelers! Als ik ooit nog eens op vakantie ga ^^!
 
2. Neymar da Silva Santos Júnior (Brazilië).
Pfoeh wat een naam xD! Maar ja, gelukkig is zijn face über cute <3!
 
3. Memphis Depay (Nederland).
 
Deze speler bewijst maar weer, dat je niet per se naar het buitenland hoeft te gaan =]! Nederland heeft namelijk ook genoeg te bieden =P!

4. Daley Blind (Nederland).

Alweer een Nederlander, hoera hoera! En alweer een cute gezicht =]! Wat hebben we toch een mazzel in Nederland ;)!

5.  Thomas Muller (Duitsland).

En als laatste op nummer 5 is dan de Duitser Thomas Muller. Gelukkig zit ie in de finale, dan heb ik het hele WK kijkplezier gehad ^^!

Dit was mijn top 5 knapste spelers in dit WK =P! Verder ben ik benieuwd naar jullie top 5 ;)! Mijn zusje, vriendin en mijn moeder (jawel) waren dit WK o.a. ook weg van onze Nederlandse keeper Jasper Cillessen. En hoe was jouw WK ^^?

xoxo - Rachelle!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten